Goji bessen

Goji bessen bevatten veel verschillende belangrijke mineralen en vitamines, waardoor ze een verrijking vormen voor een gezond voedingspatroon. Ze kunnen eenvoudig aan allerlei gerechten worden toegevoegd, maar zijn ook uitstekend als snack te consumeren. De goji bessen van Top Noten zijn verkrijgbaar in een biologische en niet-biologische variant, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en hebben een volle smaak.

Over de goji bes

Goji bessen hebben een hoge voedingswaarde. Ze vallen dan ook niet voor niks onder de categorie Superfood. Het zijn kleine langwerpige besjes en hebben een donkerrode/oranje kleur. De gojibessen groeien aan de Boksdoornstruik en worden ongeveer 1,5 tot 2 cm groot. Ze lijken op rozijnen, maar zijn minder zoet van smaak. De goji bessen van Top Noten zijn afkomstig uit China en je kunt de gedroogde gojibessen kopen in een biologische en niet-biologische variant. Daarnaast worden de bessen ook verwerkt in verschillende bessenmixen en notenmixen.

Biologische goji bessen kopen van Top Noten

In het assortiment van onze noten webshop mag de biologische variant van de goji bessen niet ontbreken. Deze bessen worden op biologische wijze geoogst en verwerkt, met respect voor mens, dier en milieu. Dat betekent dat er geen gebruik gemaakt wordt van kunstmatige meststoffen en chemische bestrijdingsmiddelen en de grond waarop de goji bessen worden verbouwd, wordt regelmatig gecontroleerd op vervuiling. Biologische gojibessen kopen is dus een verantwoorde keuze.

Goji bessen in mixen

De kleine rode bes is een smaakvolle toevoeging voor veel verschillende notenmixen en bessenmixen. Een bessenmix is ideaal als start van de dag. Meng de bessenmix met yoghurt, kwark of voeg de mix toe aan je ontbijtgranen. Dankzij de gezonde voedingsstoffen van onder andere de goji bessen, voel je je direct lekker fit en ben je klaar voor de dag die komen gaat. Naast de goji bessen, vind je ook de zoetzure inca bessen terug in de bessenmix, wat zorgt voor een heerlijke smaaksensatie. De notenmixen bevatten ook vaak de licht zoete goji bessen. Niet alleen zorgt de lichtzoete smaak voor een ware smaaksensatie in deze mixen, ook maakt de rode kleur van de bessen de notenmix extra interessant.

Goji bessen kun je zowel los als in een mix bestellen bij Topnoten.nl

De goede eigenschappen van de bessen goji

  • Gojibessen zijn erg voedzaam en gezond
  • De bessen bevatten een hoog gehalte antioxidanten
  • Ze smaken heerlijk lichtzoet
  • Deze bessen passen uitstekend in een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon

Gezond en lekker

Goji bessen worden niet zomaar gerekend tot de Superfoods. Doordat deze bessen vol gezonde voedingsstoffen zitten en bijdragen aan een gezonde levensstijl, mogen we de bessen dan ook tot deze categorie rekenen. Gojibessen bevatten veel verschillende antioxidanten, welke bij kunnen dragen aan het versterken van je immuunsysteem. Ook vitaminen zijn volop terug te vinden in deze bes. Zo is het kleine besje rijk aan vitamine C en D. Doordat de bessen veel goede voedingsstoffen, mineralen, antioxidanten en vitaminen bevatten, passen ze ook uitstekend in een caloriearm dieet.

Hoe kun je de goji bessen gebruiken

Goji bessen zijn prima te eten als tussendoortje. De kleine gedroogde bessen, zijn erg lekker en lichtzoet van smaak. Het is een gezonde en verantwoorde snack. Ook in combinatie met noten, smaakt deze bes heerlijk. Het geeft net even wat meer bite aan het tussendoortje en is ook zeker erg smakelijk voor je gasten. Goji bessen worden ook vaak gebruikt om de ontbijtzuivel mee te verrijken. Het geeft je kwark of yoghurt een lekkere zoete toevoeging, zonder extra suikers toe te voegen. Deze gezonde bessen worden ook vaak gebruikt om de lekkerste taarten of cake mee te bakken of maak er een gezond snoepje van door ze te pureren met dadels en walnoten. Een heerlijk gezonde reep. Ook kunnen de bessen toegevoegd worden aan hartige en zoete gerechten.

Goji bessen kun je gebruiken als tussendoortje of lekker door een salade

Hoe houd je de bessen zo lang mogelijk goed

De goji bessen die je in onze webshop koopt, zijn gedroogd. Dat betekent dat je ze lang kunt bewaren. Bewaar de bessen op een donkere, koele plaats en zorg ervoor dat de verpakking goed luchtdicht is. In een afgesloten bakje of bewaarblik blijven de goji bessen dan ook het best bewaard. Bij goed bewaarde goji bessen, blijft de smaak optimaal en van uitstekende kwaliteit. Ook de gezonde eigenschappen en voedingsstoffen van deze bes blijven zo intact.

Superfoods bij Top Noten

Net als de bijenpollen, de kokos, de rauwe cacao en de maca poeder, behoren de goji bessen tot de Superfoods. Deze rauwe onbewerkte voedingsmiddelen hebben een pure, natuurlijke smaak en zitten boordevol gezonde voedingsstoffen. Je kunt de producten gebruiken als goede start van de dag, maar ze kunnen ook een echte verrijking van je gerecht zijn. Top Noten selecteert haar producten op uitstekende kwaliteit en controleert op smaak en herkomst, zodat jij verzekert bent van de allerlekkerste producten.

Online goji bessen kopen

Goji bessen kopen doe je online. In onze webshop kun je goji bessen kopen van de allerbeste kwaliteit. Je hebt daarbij de keuze uit een biologische en niet biologische variant. Ook kun je de bessen kopen in een bessenmix of notenmix. Heb je vragen over de goji bessen of wil je meer informatie, dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Wij helpen je graag. Bestel je voor € 35,- of meer, dan bezorgen wij jouw bestelling gratis binnen een paar dagen bij je thuis.

iDeal Bancontact Vooraf overmaken PostNL
© Topnoten | Magento webshop realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.