Cranberries

De lekkerste gedroogde cranberries koop je bij Top Noten. Het ruime assortiment van Top Noten bevat diverse varianten van de cranberry, zodat iedereen bij ons terecht kan voor deze heerlijke snack. De gedroogde cranberries van Top Noten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, zijn verkrijgbaar in een biologische en niet-biologische variant en hebben een volle smaak. Bestel jouw portie snel in onze webshop.

Cranberry, de bitterzoete bes

Cranberries zijn bitterzoete besjes die afkomstig zijn van de cranberryplant. Deze plant is onderdeel van de heidefamilie. In Nederland groeit de cranberry voornamelijk op de Waddeneilanden en ze worden in ons land ook wel veenbesjes genoemd. De cranberry kan zowel vers als gedroogd worden gegeten. Het is maar net wat je lekker vindt of wat bij je gerecht past.

De cranberry in jouw favoriete gerechten

De friszoete smaak van cranberries is niet alleen erg lekker te eten als tussendoortje, maar kan ook erg goed worden verwerkt in verschillende gerechten. Zo past de smaak perfect bij een wildgerecht. De volle smaak van het wild wordt hierbij aangevuld door het friszoete van de cranberry. Ook kun je er heerlijke zelfgemaakte cranberry compote van maken. Zowel de gedroogde cranberry als de verse cranberry kan goed gebruikt worden in een gerecht. Afhankelijk van het gerecht kun je bepalen welke er het beste bij past. Over het algemeen worden gedroogde cranberries gebruikt voor zoete lekkernijen zoals in een mueslireep of cake.

Cranberries, ook in een biologisch jasje

Binnen ons assortiment kun je naast ‘normale’ cranberries ook biologische cranberries kopen. Deze zijn volledig op biologische wijze geteeld en verwerkt. Hierbij is zorgvuldig rekening gehouden met het welzijn van het milieu, mens en dier, waardoor de stempel biologische cranberries kan worden meegegeven. Heb je vragen over onze biologische producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Cranberries gedroogd bewaren

Verse cranberries kun je ongeveer 3 dagen in de koelkast bewaren. Het is aan te raden om ze in een papieren zakje te bewaren, hierdoor worden ze minder snel vochtig. Je kunt ze ook op keukenpapier leggen, zodat dit het vocht opneemt. Wil je ze langer bewaren? Bewaar ze dan in de diepvries in een afsluitbaar bakje of zakje. Hierdoor kun je ze later nog weer gebruiken in bijvoorbeeld een smoothie. Gedroogde cranberries kun je een stuk langer bewaren. Gedroogd fruit kan namelijk tot ongeveer een jaar bewaard worden, mits het in een afgesloten bak en op een droge, koele plek staat.

Cranberries kopen doe je bij Top Noten

Wanneer je op zoek bent naar de lekkerste cranberries, dan ben je bij Top Noten aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en zorgen er dan ook voor dat je enkel het beste van de cranberry te proeven krijgt. De cranberries zijn los te koop, maar kunnen ook worden gecombineerd met verschillende rauwe ongebrande noten. Deze mix van smaken maakt het extra lekker als tussendoortje. Wanneer je bij onze online notenwinkel een bestelling plaatst, verpakken wij deze meteen voor je. Zo houden we de cranberries zo vers mogelijk, zodat jij er optimaal van kunt genieten wanneer je ze in huis hebt. Wij verzenden je bestelling zo snel mogelijk, meestal binnen 24 uur.

Gedroogde cranberries kopen doe je bij Top Noten

Meer informatie over gedroogde en biologische cranberries kopen

Heb je vragen over de cranberry in het algemeen of over één van de specifieke producten in ons assortiment, zoals de cranberry gedroogd of biologische cranberries? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten en geven je graag advies.

iDeal Bancontact Vooraf overmaken PostNL
© Topnoten | Magento webshop realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.