Dadels

Wie zoekt naar gedroogde vruchten, heeft keuze genoeg. Deze vruchten komen in allerlei soorten en maten, maar hebben altijd een ding gemeen: het zijn heerlijke tussendoortjes, die lekker veel energie met zich meebrengen in een handige, kleine ‘verpakking’. Neem onze dadels, heerlijke steenvruchten vol met glucose en vezels, wat ze tot een heerlijke en verantwoorde snack maakt.

De herkomst van dadels

Dadels zijn afkomstig van de dadelpalm en ze worden al vele duizenden jaren genuttigd. Dadels gelden als een uitstekend en verantwoord tussendoortje, die de nodige energie kunnen geven. Dit maakt ze dan ook bijzonder populair en dat betekent dat dadels kopen bij Top Noten een fluitje van een cent is. Top Noten heeft niet alleen een ruim aanbod in noten, maar biedt ook een uitgebreide keuze aan gedroogd fruit aan. Denk hierbij aan abrikozen, pruimen, maar ook rozijnen, vijgen en zelfs gedroogde stukjes ananas, mango of papaya. Stuk voor stuk heerlijke tussendoortjes, die een sterke concentratie koolhydraten en mineralen bevatten.

Dadels als energierijk tussendoortje

Dadels bevatten veel natuurlijke suikers, denk hierbij aan fructose en glucose, die ze voorzien van veel energie. Dit maakt dadels tot een populaire snack, die uitstekend genuttigd kan worden tijdens het sporten. Wie behoefte heeft aan een beetje extra energie voor de laatste loodjes, kan dit uitstekend verkrijgen door het nuttigen van enkele dadels. Daar komt bij dat ze relatief klein van stuk zijn en dus gemakkelijk meegenomen kunnen worden.

De vele natuurlijke stoffen in dadels

Naast glucose en fructose, bevatten dadels nog veel meer natuurlijke stoffen die je lichaam prima kan gebruiken. Denk hierbij aan ijzer, calcium, magnesium en zwavel. En omdat een dadel boordevol vezels zit, levert hij een bijdrage aan gezonde darmflora. Mensen die last hebben van constipatie eten soms dadels om dit tegen te gaan.

Dadels zijn een energierijk tussendoortje.

Dadels kopen als toevoeging op heerlijke gerechten

Dadels zijn dus prima snacks, maar ze kunnen ook gebruikt worden als toevoeging op verschillende gerechten. De zoete smaak van dadels betekent dat ze heel goed passen in bijvoorbeeld taarten of desserts. Hierin zijn het echte aanvullingen, die voor een heel eigen smaak zorgen en de taart of het toetje echt een heel eigen smaak geven, waar je niet snel genoeg van zult krijgen.

Dadels bestellen? Top Noten zorgt ervoor

Bij Top Noten hebben we een ruim assortiment aan heerlijke noten en gedroogde vruchten, zodat je altijd iets te kiezen hebt. Wil je liever dadels bestellen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat de dadels zo snel mogelijk na de bestelling verpakt en verzonden worden, zodat je straks optimaal kunt genieten van al het goeds dat deze palmvruchten te bieden hebben. Of je nou iets zoekt dat je goed kunt gebruiken als lekkere snack, of als oppepper tijdens het sporten, dadels zijn perfect geschikt. En wil je iets hebben dat echt iets toevoegt aan een toetje of een lekker taartje, dan kan je met dadels echt even iets bijzonders maken.

Vragen over dadels kopen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over dadels kopen? Of wil je meer weten over ons aanbod en de diversiteit van de vele noten die we in ons assortiment hebben? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag met het vinden van de beste noten, zuidvruchten, gedroogde vruchten of dadels. En wil je meer weten over onze verpakkingen of de manier waarop we onze bestellingen verzenden, dan kan je natuurlijk ook bij ons terecht. We zijn trots op wat we te bieden hebben en delen onze kennis en ons enthousiasme natuurlijk graag met onze klanten.

iDeal Bancontact Vooraf overmaken PostNL
© Topnoten | Magento webshop realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.