Mango

Tropische vruchten winnen meer en meer aan populariteit in Nederland en dat is niet zo gek; hun zoete smaak maken ze tot heerlijke tussendoortjes en echt even wat anders dan de bekende appels, bananen en peren. Een uitstekend voorbeeld van zo’n vrucht, is de gedroogde mango; de inmiddels bekende mango, maar dan dus in gedroogde vorm. Een heerlijk tussendoortje, vol met vitaminen en mineralen, die ook prima past bij het ontbijt of in een salade.

De gedroogde mango is een zoete lekkernij

Iedereen die wel eens een mango heeft gegeten, is bekend met de friszoete smaak van deze exoot. De mango is oorspronkelijk afkomstig van het Aziatische continent, maar wordt tegenwoordig over de hele wereld geteeld. Wordt de mango gedroogd, dan wordt het vocht eruit onttrokken, waardoor de vrucht krimpt en omgetoverd wordt tot een kleine, maar zeer geconcentreerde snack, die op allerlei manieren gebruikt kan worden. En omdat de mango boordevol vitaminen en mineralen zit, is het ook nog eens een zeer verantwoord tussendoortje.

Een gedroogde mango ongezoet behoudt zijn oorspronkelijke smaak

Wie een gedroogde mango ongezoet in huis haalt, zal merken dat de vrucht nog altijd zijn oorspronkelijke smaak heeft. En zoals gezegd, is die smaak lekker friszoet en past hij uitstekend bij allerlei gerechten. Iedereen die eens een curry met mango heeft gegeten, weet wat een toegevoegde waarde deze vrucht heeft als het gaat om een extra ingrediënt bij bekende gerechten. De smaak betekent ook dat gedroogde mango erg goed gebruikt kan worden bij het ontbijt; wie deze vrucht toevoegt aan een bakje yoghurt of kwark, zal direct merken wat een fijne smaak dit oplevert.

Gedroogde mango is een lekkere en gezonde snack.

De veelzijdigheid van biologische gedroogde mango

Zoals gezegd kan een gedroogde mango voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Natuurlijk is het een fijne snack, die je lekker uit het vuistje kan eten en die geldt als een smakelijk en verantwoord alternatief voor allerlei andere snacks. Het is echter ook een vrucht die het erg goed doet in verschillende salades; de zoete smaak van de mango voegt echt iets extra’s toe, waardoor de salade een heel eigen gezicht krijgt en je echt even wat anders op tafel zet. En, zoals gezegd, kan je mango gedroogd prima verwerken in je ontbijt. Tel daar de voedingsstoffen bij op en je hebt een ontbijt dat je uitstekend door de rest van de ochtend zal helpen.

Gedroogde mango kopen? Doe het bij Top Noten

Wil je gedroogde mango kopen? Dan ben je bij Top Noten aan het juiste adres. Onze biologische gedroogde mango kan op zichzelf gekocht worden, maar je kan hem ook in huis halen als onderdeel van een lekkere biologische fruitmix. Deze fruitmix bestaat naast de mango uit gedroogde ananas, gedroogde banaan en gedroogde papaya, waarmee het een zeer complete en smakelijke mix wordt, die je voor allerlei doeleinden kan gebruiken. We vinden het belangrijk dat je de smaak zo goed mogelijk ervaart en dus verpakken we de biologische gedroogde mango direct na je bestelling en wordt hij zo snel mogelijk bezorgd. Op die manier behoudt de vrucht zijn smaak en zal je er nog lang van kunnen genieten.

Vragen? Top Noten staat voor je klaar

Heb je vragen over gedroogde mango ongezoet, of wil je juist weten wat we allemaal nog meer in huis hebben? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord, zodat je antwoord krijgt op alle prangende vragen. En neem vooral ook eens een kijkje bij gedroogd fruit, zuidvruchten, fruitmixen of gedroogde abrikozen. Stuk voor stuk gedroogde vruchten, die perfect geschikt zijn als tussendoortje bij het sporten, of gewoon omdat je er zin in hebt.

iDeal Bancontact Vooraf overmaken PostNL
© Topnoten | Magento webshop realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.