Bijenpollen

Bijenpollen zijn kleine bolletjes stuifmeel, verzameld door bijen. Bijen pollen bevatten veel eiwitten en zijn een verrijking voor een gezond voedingspatroon. Dit natuurproduct is heerlijk om te mengen door een smoothie of door de yoghurt. Maar ook lekker om te combineren met diverse soorten fruit. Wil jij bijenpollen kopen? De bijenpollen van Top Noten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit. Bestel ze snel in onze webshop.

Over de bijenpollen van Top Noten

Bijenpollen zijn een natuurproduct van Top Noten. Ze worden volledig door bijen gemaakt. De bijen mengen het stuifmeel met nectar en rollen hier bolletjes van. De bijen pollen zijn van nature zoet en bevatten dan ook geen toegevoegde suikers. Je kunt in onze webshop biologische bijenpollen kopen, maar we hebben ook de niet biologische variant in ons assortiment.

Bijenpollen kopen in onze webshop

De bijenpollen in ons assortiment zijn heerlijk voedzaam en gezond. Ze hebben een honingachtige smaak en zijn daarom een heerlijke toevoeging aan je dagelijkse ontbijt met yoghurt of kwark. Onze bijenpollen kopen is een uitstekend idee wanneer je de dag gezond wilt beginnen. Je koopt ze eenvoudig in onze webshop in een verpakking van 250 gram of 500 gram.

Biologische bijenpollen kopen

Onze biologische variant bijenpollen zijn afkomstig uit Spanje. Hier worden de pollen op biologische wijze verwerkt en geoogst met respect voor de bij. Biologische bijenpollen kopen is dus niet alleen goed voor jou, maar ook voor de bij, de natuur en het milieu. De biologische pollen zijn van nature heerlijk zoet van smaak en bevatten dan ook geen toegevoegde suikers.

Bijenpollen gezond en voedzaam

Bijenpollen zijn erg gezond. Eén portie bevat 15% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid eiwitten van een volwassenen. Daarnaast bevatten de bijen pollen een hoog gehalte aan koolhydraten. Deze pollen vallen onder de Superfoods. Dat komt omdat ze gezonde en essentiële voedingsstoffen bevatten. De gezonde bijenbollen bevatten namelijk naast de hoge hoeveelheid eiwitten en koolhydraten, ook mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten. Deze Superfood wordt dan ook vaak gebruikt door mannen en vrouwen die willen afvallen, vanwege de gezonde samenstelling. Ook sporters kiezen veelal voor bijenpollen.

Biologische bijenpollen zijn goed voor je gezondheid

Het gebruik van de bijen pollen

Wanneer je bijenpollen voor de eerste keer gaat gebruiken, is het belangrijk de hoeveelheid rustig op te bouwen. In sommige gevallen kan er namelijk heftig gereageerd worden op de pollen, wat ernstige allergische reacties tot gevolg kan hebben. Rustig opbouwen is daarom raadzaam. Begin met een paar bolletjes per dag en bouw dit langzaam op. Uiteindelijk kun je elke morgen bijvoorbeeld één eetlepel bij het ontbijt nemen. De bijen pollen zijn lekker zoet van smaak. Je kunt ze daardoor gewoon op je tong laten smelten, maar het smaakt ook erg lekker met wat water, melk of door de yoghurt of vla. Ook door de muesli of met wat gedroogd fruit, zijn de pollen erg smakelijk. Liever een boterham in de ochtend? Neem dan eens een boterham met honing en verspreidt daar enkele bijenpollen over.

Langer vers houden

De bijenpollen worden na het oogsten gedroogd en zo lang houdbaar gemaakt. Na aankoop dienen pollen goed afgesloten op een donkere, droge en koele plek bewaard te worden. Goed afgesloten zijn de bijenpollen zelfs tot 1 jaar na aankoop houdbaar.

Superfoods bij Top Noten

Top Noten heeft een ruim aanbod Superfoods opgenomen in het assortiment. Je kunt bij ons bijenpollen kopen, maar ook kokos, cacao en Maca poeder vind je in deze categorie terug. Daarnaast zijn de Goji bessen, de Incabessen en verschillende zaden, zoals het lijnzaad, hennepzaad en Chiazaad erg populair als Superfood. Al de producten in deze categorie zijn rijk aan gezonde en essentiële voedingsstoffen, zoals proteïne, vitaminen en mineralen. Ook worden aan deze Superfoods vele positieve eigenschappen toegeschreven. Meer weten over de bijenpollen of andere Superfoods van Top Noten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

iDeal Bancontact Vooraf overmaken PostNL
© Topnoten | Magento webshop realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.