Maca poeder

Maca mag voor veel mensen dan wel een minder bekende superfood zijn, het is wel degelijk een gezonde toevoeging op jouw eetpatroon. Hoe het smaakt is lastig te omschrijven, maar je kunt het vergelijken met een heerlijk zoete, bijna chocolade- of vanilleachtig smaak. Wil jij ook ontdekken wat maca poeder voor jou kan doen? De maca poeder van Top Noten voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en heeft een volle smaak.

Maca poeder: met recht een superfood

Maca staat ook wel bekend als Peruaanse ginseng en is afkomstig uit het Andesgebied in Peru. Al duizenden jaren geleden gebruikten de Inca’s maca poeder in hun gerechten. Het gaf ze uithoudingsvermogen en energie, maar het werd ook gezien als lekkernij door de zoete smaak. Macapoeder bevat van nature een hoog gehalte aan calcium en ijzer en kan het lichaam ondersteunen bij fysieke en intellectuele prestaties.

De maca is een wortel die wordt gedroogd en verwerkt tot poeder. Omdat Maca poeder boordevol waardevolle voedingsstoffen zit, is het supergezond. Zo bevat het diverse vitamines en veel mineralen en spoorelementen, alkaloïden, vetzuren en sterolen die ons lichaam voeden. Over Maca poeder wordt verder beweerd dat het de concentratie zou verbeteren en veel kracht en energie zou geven.

De maca poeder van Top Noten is een superfood omdat het vele gezonde eigenschappen heeft.

De voordelen van maca poeder

  • Maca poeder zit vol vitamines en mineralen
  • Maca poeder kan je een energieboost geven
  • Maca poeder is een goede ondersteuning voor de opbouw van spieren
  • Maca poeder helpt tegen onzuiverheden in de huid

Waarom is maca een superfood?

Maca poeder is een superfood omdat het boordevol waardevolle voedingsstoffen zit. Superfoods zijn makkelijk te verwerken en hebben krachtige en gezonde eigenschappen. Zo bevat de superfood maca poeder diverse vitamines en veel mineralen en spoorelementen, alkaloïden, vetzuren en sterolen die ons lichaam voeden. Over Maca poeder wordt verder beweerd dat het de concentratie zou verbeteren en veel kracht en energie zou geven. Maca poeder is dus perfect voor mensen die gewoon wat meer energie, uithoudingsvermogen en lust willen krijgen!

Zo kun je maca poeder gebruiken

De smaak van maca poeder is zoet, licht bitter en notig, net als rauwe cacao. Maca poeder is een soort karamel variant van cacao poeder. De beste manier om maca poeder te gebruiken is door het niet te koken of bakken, maar juist puur te gebruiken. Strooi eens een lepeltje maca poeder door een ontbijtgerecht of een gezonde smoothie of verwerk het door een gezonde cake. Daarnaast kun je ook maca kopen en deze combineren met rauwe cacao. Deze superfoods versterken elkaar en dat proef je!

Maca kopen bij Top Noten

Wil jij ook maca kopen en gebruik maken van de vele voordelen? Of wil je eerst meer informatie over het gebruik van maca poeder? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Top Noten staat een goede service hoog in het vaandel en helpen wij jou graag verder. De ervaren medewerkers van Top Noten geven graag antwoord op je vraag.

iDeal Bancontact Vooraf overmaken PostNL
© Topnoten | Magento webshop realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.