Gebrande noten

Ben jij op zoek naar heerlijke gebrande noten? Op onze webshop vind je een ruim aanbod Gebrande noten kopen. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van noten. Vanuit deze ervaring weten wij precies waar wij de allerbeste noten kunnen vinden en hoe wij onze noten moeten branden. Onze noten zijn dagvers, zodat jij altijd kunt genieten van heerlijk verse gebrande noten. De gebrande noten zijn van hoge kwaliteit en hebben een heerlijke smaak. Ze zijn uitstekend te eten als snack, bijvoorbeeld op verjaardagen, maar ze kunnen ook door verschillende gerechten verwerkt worden.

Gebrande noten: de ultieme snack

Ben jij op zoek naar een gezonde snack met een stevige bite? Dan zijn onze gebrande noten iets voor jou. Volgens het Voedingscentrum zijn gebrande noten, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, niet veel ongezonder dan rauwe ongebrande noten en/of geroosterde noten. Omdat ze op een hoge temperatuur in olie gebakken worden, bevatten ze iets minder mineralen en vitamines dan de ongebrande, rauwe noten of de geroosterde noten. Voor de gezondheidswaarde maakt dat echter vrij weinig verschil. Omdat noten als bijvoorbeeld cashewnoten, macadamia noten en pecannoten allerlei gezonde onverzadigde vetten bevatten, nemen ze vrijwel geen andere vetsoorten, zoals olie, meer op. Noten gebrand bevatten ongeveer evenveel vet als rauwe noten, waardoor ze onder de gezonde snacks vallen en elke dag geconsumeerd kunnen worden.

Online gebrande noten bestellen

Hoe worden noten gebrand

Wil jij heerlijke gebrande noten online kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De gebrande noten uit ons assortiment worden gebakken in arachideolie. Arachideolie wordt gewonnen uit pinda’s en is een natuurlijke olie. Door onze noten te branden in arachideolie krijgen onze gebrande noten een unieke smaak. Onze noten gebrand vormen een verrijking voor elk voedingspatroon en zijn onmisbaar in de keuken van elke kookliefhebber. De beste kwaliteit gebrande noten online bestellen doe je eenvoudig en snel op onze webshop.

Over ons

Al sinds 1978 zijn wij hét adres voor allerlei voedingsmiddelen van hoge kwaliteit. Ruim 40 jaar ervaring leverde ons een schat aan kennis op, die wij actief inzetten bij het vinden van de lekkerste producten. Ons team bestaat uit ervaren experts met een passie voor lekker eten en een voorliefde voor mooie producten van hoge kwaliteit. Om die hoge kwaliteit constant te houden, vliegen wij de hele wereld over, op zoek naar de allerbeste producten. Tevens worden al onze producten onderworpen aan een strenge inspectie. Tijdens de inspectie controleren wij de producten streng op de herkomst, de smaak en de algehele kwaliteit. Door onze producten streng te controleren kunnen wij jou blijven garanderen dat je in onze webshop alleen de allerbeste producten vindt. Voor gebrande noten van de hoogste kwaliteit zit je bij ons dus helemaal goed.

Online gebrande noten bestellen

Bij ons kun je online de meest verse gebrande noten kopen. Wij branden al onze noten zelf, zodat wij altijd de beste kwaliteit kunnen leveren. Omdat wij onze noten branden in natuurlijke arachideolie hebben ze een unieke smaak en blijft de gezondheidswaarde van de noten zo goed mogelijk bewaard. Niet alleen lekker dus, maar ook erg gezond. Onze gebrande noten zijn geschikt voor alle momenten van de dag. Zo zijn ze zeer geschikt als tussendoortje, maar kunnen ze ook geserveerd worden als snack bij verjaardagen en kunnen ze verwerkt worden in allerlei verschillende gerechten. In ons assortiment vind je zowel biologische als niet-biologische producten. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor natuurlijke voeding en heerlijke snacks. Zowel onze biologische als niet-biologische producten zijn van hoge kwaliteit, hebben een goede prijs en vormen een verrijking voor elk voedingspatroon.

Gebrande noten besetellen

Contact, informatie & advies

WWil jij ook vers gebrande noten kopen? Onze gebrande noten worden elke dag vers gebrand en hebben een unieke smaak. Naast noten gebrand kun je bij ons ook andere noten kopen, zoals rauwe ongebrande noten, heerlijke amandelen en pinda’s. Al onze notensoorten zijn vers en hebben een volle smaak. Bestel vandaag nog, dan wordt jouw bestelling meteen verzonden en heb je het overmorgen al in huis. Heb je vragen over onze producten of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

iDeal Bancontact Vooraf overmaken PostNL
© Topnoten | Magento webshop realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.