Gebrande noten

Ben jij op zoek naar heerlijke gebrande noten? Gebrande noten kopen doe je bij Top Noten. Top Noten heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van noten. Vanuit deze ervaring weten wij precies waar wij de allerbeste noten kunnen vinden en hoe wij onze noten moeten branden. Onze noten worden elke dag vers gebrand, zodat jij altijd kunt genieten van heerlijk verse gebrande noten. De gebrande noten van Top Noten zijn van hoge kwaliteit en hebben een heerlijke smaak. Ze zijn uitstekend te eten als snack, bijvoorbeeld op verjaardagen, maar ze kunnen ook door verschillende gerechten verwerkt worden.

Gebrande noten: de ultieme snack

Ben jij op zoek naar een gezonde snack met een stevige bite? Dan zijn onze gebrande noten iets voor jou. Volgens het Voedingscentrum zijn gebrande noten, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, niet veel ongezonder dan rauwe noten en/of geroosterde noten. Omdat ze op een hoge temperatuur in olie gebakken worden, bevatten ze iets minder mineralen en vitamines dan de ongebrande, rauwe noten of de geroosterde noten. Voor de gezondheidswaarde maakt dat echter vrij weinig verschil. Omdat noten allerlei gezonde onverzadigde vetten bevatten, nemen ze vrijwel geen andere vetsoorten, zoals olie, meer op. Noten gebrand bevatten ongeveer evenveel vet als rauwe noten, waardoor ze onder de gezonde snacks vallen en elke dag geconsumeerd kunnen worden.

Online gebrande noten bestellen

Hoe worden noten gebrand

Wil jij heerlijke gebrande noten online kopen? Dan ben je bij Top Noten aan het juiste adres. De gebrande noten uit ons assortiment worden gebakken in arachideolie. Arachideolie wordt gewonnen uit pinda’s en is een natuurlijke olie. Door onze noten te branden in arachideolie krijgen onze gebrande noten een unieke smaak. Onze noten gebrand vormen een verrijking voor elk voedingspatroon en zijn onmisbaar in de keuken van elke kookliefhebber.

Over Top Noten

Topnoten is sinds 1978 hét adres voor allerlei voedingsmiddelen van hoge kwaliteit. Ruim 40 jaar ervaring leverde ons een schat aan kennis op, die wij actief inzetten bij het vinden van de lekkerste producten. Het team van Top Noten bestaat uit ervaren experts met een passie voor lekker eten en een voorliefde voor mooie producten van hoge kwaliteit. Om die hoge kwaliteit een constante te houden vliegen wij de hele wereld over, op zoek naar de allerbeste producten. Tevens worden al onze producten onderworpen aan een strenge inspectie. Tijdens de inspectie controleren wij de producten streng op de herkomst, de smaak en de algehele kwaliteit. Door onze producten streng te controleren kunnen wij jou blijven garanderen dat je in onze webshop alleen de allerbeste producten vindt. Voor gebrande noten van de hoogste kwaliteit ben je bij Top Noten aan het juiste adres.

Gebrande noten kopen bij Top Noten

Gebrande noten bestellen doe je bij Top Noten. Wij van Top Noten branden al onze noten zelf, zodat wij altijd verse gebrande noten kunnen leveren. Omdat wij onze noten branden in natuurlijke arachideolie hebben ze een unieke smaak en blijft de gezondheidswaarde van de noten zo goed mogelijk bewaard. Onze gebrande noten zijn geschikt voor alle momenten van de dag. Zo zijn ze zeer geschikt als tussendoortje, maar kunnen ze ook geserveerd worden als snack bij verjaardagen en kunnen ze verwerkt worden in allerlei verschillen de gerechten. In ons assortiment vind je zowel biologische als niet-biologische producten. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor natuurlijke voeding en heerlijke snacks. Zowel onze biologische als niet-biologische producten zijn van hoge kwaliteit, hebben een goede prijs en vormen een verrijking voor elk voedingspatroon.

Gebrande noten besetellen

Contact, informatie & advies

Wil jij gebrande noten kopen? Dan ben je bij Top Noten aan het juiste adres. Onze gebrande noten worden elke dag vers gebrand en hebben een unieke smaak. Naast noten gebrand kun je ook andere noten kopen bij Top Noten, zoals rauwe ongebrande noten, heerlijke amandelen en hazelnoten. Al onze notensoorten zijn vers en hebben een volle smaak. Heb je vragen over onze producten of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

iDeal Bancontact Vooraf overmaken PostNL
© Topnoten | Magento webshop realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.