Hazelnoten

Ben jij op zoek naar een heerlijk nootje dat door allerlei gerechten verwerkt kan worden, maar ook uitstekend geconsumeerd kan worden als snack? Dan zijn hazelnoten iets voor jou. Hazelnoten hebben een zachte, volle smaak waardoor ze een gezond tussendoortje kunnen vormen en bieden daarnaast een scala aan mogelijkheden in de keuken. Ons assortiment bevat diverse soorten hazelnoten. Zo is het mogelijk om rauwe hazelnoten te bestellen, maar bevat ons assortiment ook een gebakken variant. Al onze noten worden dagvers verpakt, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en hebben een heerlijke, volle smaak. Ook genieten van heerlijke hazelnoten? Hazelnoten kopen doe je eenvoudig en snel in onze webshop.

Over onze hazelnoten

De hazelnoot is de noot van de hazelaar. Hazelnoten vormen al eeuwenlang een belangrijke voedingsbron. Ze leveren energie en zitten vol met belangrijke voedingsstoffen. Hazelnoten zijn omhuld met een harde, houtachtige vruchtschaal. Als de noot rijp is, kan deze vruchtschaal eenvoudig verwijderd worden. Voordat de hazelnoot geconsumeerd kan worden, moeten ze gedroogd worden. Het drogen van de hazelnoten voorkomt schimmel en zorgt ervoor dat ze een betere smaak krijgen. De hazelnoot heeft een heerlijk volle, zachte smaak en staat bekend om zijn voedzaamheid. Ze zijn zeer geschikt om als snack te consumeren, maar worden meestal door gerechten verwerkt. Wil jij ook genieten van dit heerlijke nootje? Bestel jouw hazelnoten snel in onze webshop.

Bestel uw hazelnoten online

Aan de slag in de keuken

Ben jij gek op bakken of een echte kookliefhebber? Dan zijn hazelnoten onmisbaar in jouw voorraadkast. Hazelnoten hebben een zachte, volle smaak en kunnen dus door allerlei verschillende soorten gerechten worden verwerkt. Zo zijn hazelnoten uitstekend te combineren met chocolade, zijn ze zeer geschikt om heerlijke koekjes mee te bakken, kunnen ze verwerkt worden in allerlei heerlijke taarten en kunnen ze gebruikt worden om zelf een heerlijke hazelnoot pasta te maken. Maar hazelnoten zijn niet alleen geschikt voor zoete gerechten en bakgerechten, ze kunnen ook uitstekend door hartige gerechten verwerkt worden. Zo smaken ze heerlijk door een groentestoofpot, zijn ze uitstekend te combineren met vissoorten zoals zalm en vormen ze een verrijking voor diverse ovenschotels. Wees niet bang om te experimenteren, want de mogelijkheden van dit bijzondere nootje zijn eindeloos.

Hazelnoten vers houden

Wil jij langer van jouw hazelnoten kunnen genieten? Dan is het belangrijk dat ze op de juiste wijze bewaard worden. Hazelnoten nemen snel de smaak en aroma’s van andere voedingsmiddelen over, waardoor het aan te raden is om ze in een aparte kast, in een luchtdicht bakje te bewaren. Om het bederven van de hazelnootjes te voorkomen is het belangrijk dat je ze op een droge, koele en donkere plaats bewaart. Door je goed aan deze bewaaradviezen te houden blijven jouw hazelnoten zo lang mogelijk vers en kan jij langer genieten van deze heerlijke snack.

Over Top Noten

Wij hebben een passie voor heerlijk eten met een volle, natuurlijke smaak. Daarom gaan wij over de hele wereld op zoek naar de allerlekkerste producten. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van noten en andere voedingsmiddelen weten wij deze producten inmiddels feilloos te vinden. Voordat de producten in onze webshop verschijnen, worden ze onderworpen aan een strenge controle. Tijdens deze controle wordt gelet op de smaak, de herkomst en de algehele kwaliteit van de producten. Door hoge eisen aan onze noten en andere voedingsmiddelen te stellen kunnen wij jou blijven garanderen dat je bij ons alleen de allerbeste, allerlekkerste producten vindt. Ons assortiment bevat diverse soorten noten. Zo kun je niet alleen bij ons terecht voor heerlijke hazelnoten, maar bevat ons assortiment ook onder andere cashewnoten, macadamia noten, geroosterde noten en notenmixen. Al onze noten worden bovendien dagvers verpakt, zodat ook jij van de heerlijke, volle smaak kunt genieten. Heb je vragen over onze hazelnoten of andere producten? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Diverse soorten hazelnoten kopen

Wil jij hazelnoten bestellen bij een online notenspecialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bevat allerlei soorten en variaties hazelnoten. Zo kan je bij ons terecht voor naturel hazelnoten, maar is het ook mogelijk om hazelnoten met een chocoladelaagje te bestellen. Al onze hazelnoten zijn dagvers, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en hebben een volle smaak, zodat ze ook uitstekend als snack geconsumeerd kunnen worden. Ook genieten van deze heerlijke noot? Hazelnoten bestellen doe je in onze webshop.

Biologische hazelnoten

Geef jij de voorkeur aan biologische producten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bevat diverse soorten biologische hazelnoten. Onze biologische hazelnoten worden gekweekt op kwekerijen waar het welzijn van mens, natuur en dier centraal staat. Zo wordt er bij de kweek geen gebruik gemaakt van kunstmatige meststoffen en chemische bestrijdingsmiddelen en is de aanwezigheid van de kwekerij op geen enkele wijze schadelijk voor de natuur in de omgeving. Na het oogsten worden de hazelnoten niet bewerkt met kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Zo blijft de pure smaak bewaard en kan jij onbezorgd genieten van dit (h)eerlijke nootje.

Heb je vragen?

Voor de allerlekkerste hazelnoten ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over onze hazelnoten, wil je meer weten over andere producten of ben je op zoek naar advies over noten kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

iDeal Bancontact Vooraf overmaken PostNL
© Topnoten | Magento webshop realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.