Biologische Kokosbloesemsuiker


Europees biologisch keurmerk
€ 2,95
Op werkdagen voor 12.00 besteld = overmorgen in huis!

* Verplichte velden

Product omschrijving

Zoek jij een goede vervanging voor geraffineerde suikers? Biologische kokosbloesemsuiker is niet alleen een goede vervanging, het heeft ook nog eens een licht karamelachtige smaak die zich verder ontwikkelt als je het gebruik om mee te bakken. De biologische kokosbloesemsuiker van TopNoten is beter voor jou en het milieu.

Wat is kokosbloesemsuiker?

Kokosbloesemsuiker is suiker dat wordt gewonnen uit de nectar van de kokosbloesem. De kokosbloesem groeit aan de kokospalm en is dus onderdeel van de kokos superfoods. De nectar van de kokosbloesem wordt verwarmd tot een soort karamel achtige structuur en vervolgens gemalen in een molen, zodat er suiker overblijft. Deze kokosbloesemsuiker is een ongeraffineerde suiker, de reden dat veel mensen kiezen om deze suiker te gebruiken als vervanging van hun geraffineerde suikers.

Geraffineerde vs. ongeraffineerde suiker

Kokosbloesemsuiker is een ongeraffineerde suiker. Dit betekent dat alle voedingsstoffen, zoals mineralen en vezels, nog in de suiker zitten waardoor je lichaam het beter kan verwerken. Geraffineerde suikers komen voort uit bijvoorbeeld het sap van de suikerbiet dat met chemicaliën gestript wordt tot er niks anders meer over is dan pure suiker. Deze suikers zijn lege calorieën, waardoor veel mensen ze proberen te vermijden. Als jij dus een voedzamere vorm van suiker wilt voor je baksels of je thee, dan is online biologische kokosbloesemsuiker kopen van TopNoten de uitkomst voor jou.

Waar kun je kokosbloesemsuiker voor gebruiken?

De biologische kokosbloesemsuiker van TopNoten kun je gebruiken als volledige vervanging van de suiker die je nu gebruikt. Het kan in je bakwerk, in je koffie of thee of als basis voor een zoete woksaus. De suiker heeft een licht karamelachtige smaak die meer versterkt wordt wanneer het gebakken wordt. Het werkt hetzelfde als normale suiker, maar komt met de extra voordelen dat er extra voedingsstoffen in zitten. Als je de biologische kokosbloesemsuiker gaat bestellen, dan weet je ook zeker dat er geen chemicaliën gebruikt zijn bij het goed houden van de kokospalm waar jouw suiker uit voortkomt.

De geweldige kokospalm

Kokosbloesemsuiker is één van de vele producten die de kokospalm ons biedt. Het spreekt dus voor zich dat deze suiker een ware kokos superfoods is, net als alle andere producten van de kokospalm. De kokospalm is een duurzaam product, omdat letterlijk elk product dat ze levert (de vrucht, nectar en schors) gebruikt kan worden om op te eten of om mee te bouwen. Daarnaast staat kokos als superfood bekend door de vetten en vezels die erin zitten. Het spreekt voor zich dat onze biologische kokosbloesemsuiker dus ook onder deze superfoods valt dankzij de geweldige kwaliteiten waar het mee komt.

Online kokosbloesemsuiker bestellen bij TopNoten

Wil jij biologische kokosbloesemsuiker bestellen? Bij TopNoten ben je verzekerd van goede kokosbloesemsuiker die binnen drie werkdagen bij jou in huis is. De biologische kokosbloesemsuiker die je bij ons kunt kopen komt uit Indonesië en wordt goedkoper hoe meer je bestelt. Als je voor meer dan €40,- besteld hebt bij TopNoten dan wordt jouw bestelling gratis in Nederland bezorgd. Naast online biologische kokosbloesemsuiker kopen, kun je bij TopNoten ook terecht voor heel veel andere superfoods, noten, zaden en pitten.

Eigenschappen

Biologisch: Ja
ingrediënten: kokosbloesemsuiker
Land van herkomst: Indonesië

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 385 kcal / 1640 kJ
Eiwitten 1,9 g
Koolhydraten 92,4 g
Waarvan suikers 87 g
Vezels 1,7 g
Vetten 0,1 g